Vin rosu sec Davino Iacob Rosu 0.75L/6
Distributie Davino
2014 a debutat prin conditii nu tocmai prielnice. Temperaturi anormal de mari de +15˚C in luna ianuarie si o primavara rece si ploioasa au dus la o pornire in vegetatie mai putin convingatoare. Cu toate ca datoritå acestor conditii a existat o presiune de boli specifice vitei de vie, toamna lunga si calduroasa a facut totusi ca vegetatia sa recupereze. Strugurii din anul 2014 au ajuns la o maturitate echilibrata si la o calitate inalta. Culesul s-a intins pe traditionalele doua luni de campanie. Chiar daca anul 2014 a fost unul blamat de catre producatorii de vin, noi contrazicem aceasta teorie si recomandam puternic ca vinurile rosii din acest an sa fie urmarite. Mai mult, calitatea strugurilor ne-a permis ca incepand cu acest an de recolta sa adoptam o noua directie in vinificarea sortimentelor albe care, in opinia noastra, pune in valoare terroir-ul Cepturei.
Soiurile sunt vinificate separat dupa o tehnologie clasica de fermentare pe bostina, in vase de inox de 150 Hl la 24-26˚C, timp de 17 zile la Feteasca Neagra si 21-27 zile la Cabernet Sauvignon. Fermentatie malolactica desavarsita imediat dupa cea alcoolica. Maturare timp de 12 luni in barique de stejar romanesc la al doilea ciclu de utilizare. Invechire la sticla minim 12 luni.
Recomandari culinare: se poate consuma alaturi de paste, pizza, carne de miel, carne de vita impanata, branzeturi uscate imbatranite mediu.
TEMPERATURA DE SERVIRE RECOMANDATA: 18-19 °C
Cod produs: Davi0005
7407 Lei
Pretul contine TVA
in stoc
Comenzi telefonice: 0742239015,
Descriere
2014 a debutat prin conditii nu tocmai prielnice. Temperaturi anormal de mari de +15˚C in luna ianuarie si o primavara rece si ploioasa au dus la o pornire in vegetatie mai putin convingatoare. Cu toate ca datoritå acestor conditii a existat o presiune de boli specifice vitei de vie, toamna lunga si calduroasa a facut totusi ca vegetatia sa recupereze. Strugurii din anul 2014 au ajuns la o maturitate echilibrata si la o calitate inalta. Culesul s-a intins pe traditionalele doua luni de campanie. Chiar daca anul 2014 a fost unul blamat de catre producatorii de vin, noi contrazicem aceasta teorie si recomandam puternic ca vinurile rosii din acest an sa fie urmarite. Mai mult, calitatea strugurilor ne-a permis ca incepand cu acest an de recolta sa adoptam o noua directie in vinificarea sortimentelor albe care, in opinia noastra, pune in valoare terroir-ul Cepturei.
Soiurile sunt vinificate separat dupa o tehnologie clasica de fermentare pe bostina, in vase de inox de 150 Hl la 24-26˚C, timp de 17 zile la Feteasca Neagra si 21-27 zile la Cabernet Sauvignon. Fermentatie malolactica desavarsita imediat dupa cea alcoolica. Maturare timp de 12 luni in barique de stejar romanesc la al doilea ciclu de utilizare. Invechire la sticla minim 12 luni.
Recomandari culinare: se poate consuma alaturi de paste, pizza, carne de miel, carne de vita impanata, branzeturi uscate imbatranite mediu.
TEMPERATURA DE SERVIRE RECOMANDATA: 18-19 °C
Caracteristici
Tara origine | Romania |
Producator | Davino |
Cantitate neta (kg/buc/l) | 0.75 |
Soi | Cabernet Sauvignon Feteasca Neagra |
Tip | Rosu sec |
Alcool % | 14 |
Litraj | 0.750 Litri |
Tip ambalaj | Sticla |
Conditii pastrare | A se pastra la loc uscat si rece. |
Sugestii de utilizare si/sau precautii (Mentiuni legale) | Alcoolul dauneaza grav sanatatii. Consumati cu moderatie. Este interzisa vanzarea catre persoanele sub 18 ani. |
Opinii
Aceasta actiune necesita acceptarea cookie-urilor, conform GDPR
Alerta de pret
Produse similare
Smerenie 3 soiuri (Shiraz,Pinot Noir,Dornfelder) 0.75L
Smerenie 3 soiuri (Shiraz,Pinot Noir,Dornfelder) 0.75L
15779 Lei