Iacob Rose 0.75L
Distributie Davino
Anul 2016 a insemnat, din punct de vedere climatic, un balans catre temperaturi mai putin extreme si cu un regim hidric destul de abundent, in special in prima parte a anului. In peisajul zonei, aceste aspecte s-au tradus prin echilibru si liniaritate in derularea tuturor fazelor de dezvoltare, fara blocaje fiziologice, cu o buna acumulare de arome, insotita de pastrarea unei bune aciditati, in special in ceea ce priveste soiurile albe. Soiurile de struguri rosii au fost si ele favorizate de toamna frumoasa si lunga, iar lipsa blocajelor fiziologice, provocate in special de perioadele caniculare de peste vara, a condus la atingerea unei maturitati fenolice de exceptie.
Se produce in anii favorabili prin vinificarea in alb a strugurilor rosii din soiurile Merlot si Cabernet Sauvignon. Strugurii sunt desciorchinati iar boabele sunt zdrobite usor. Pentru fermentare sunt folosite musturi obtinute atat prin metoda “saignee” de separatie gravitationala, cat si musturi separate prin presare pneumatica. Maceratia peliculara este facuta la 12-13˚C, timp de 3-4 ore, decantare la 5˚C timp de 24 ore. Fermentare in vase de inox de 100 Hl, la temperatura controlata 15˚C timp de 12 pana la 15 zile. Maturare pe depozit fin de drojdii.
Recomandari culinare: se poate consuma alaturi de aperitive, peste, fructe de mare, branzeturi proaspete.
TEMPERATURA DE SERVIRE RECOMANDATA: 10-12 °C
Cod produs: Davi0006
5898 Lei
Pretul contine TVA
in stoc
Comenzi telefonice: 0742239015,
Descriere
Anul 2016 a insemnat, din punct de vedere climatic, un balans catre temperaturi mai putin extreme si cu un regim hidric destul de abundent, in special in prima parte a anului. In peisajul zonei, aceste aspecte s-au tradus prin echilibru si liniaritate in derularea tuturor fazelor de dezvoltare, fara blocaje fiziologice, cu o buna acumulare de arome, insotita de pastrarea unei bune aciditati, in special in ceea ce priveste soiurile albe. Soiurile de struguri rosii au fost si ele favorizate de toamna frumoasa si lunga, iar lipsa blocajelor fiziologice, provocate in special de perioadele caniculare de peste vara, a condus la atingerea unei maturitati fenolice de exceptie.
Se produce in anii favorabili prin vinificarea in alb a strugurilor rosii din soiurile Merlot si Cabernet Sauvignon. Strugurii sunt desciorchinati iar boabele sunt zdrobite usor. Pentru fermentare sunt folosite musturi obtinute atat prin metoda “saignee” de separatie gravitationala, cat si musturi separate prin presare pneumatica. Maceratia peliculara este facuta la 12-13˚C, timp de 3-4 ore, decantare la 5˚C timp de 24 ore. Fermentare in vase de inox de 100 Hl, la temperatura controlata 15˚C timp de 12 pana la 15 zile. Maturare pe depozit fin de drojdii.
Recomandari culinare: se poate consuma alaturi de aperitive, peste, fructe de mare, branzeturi proaspete.
TEMPERATURA DE SERVIRE RECOMANDATA: 10-12 °C
Caracteristici
Tara origine | Romania |
Producator | Davino |
Soi | Cabernet Sauvignon Merlot |
Tip | Rose sec |
Alcool % | 13.5 |
Litraj | 0.750 Litri |
Tip ambalaj | Sticla |
Conditii pastrare | A se pastra la loc uscat si rece. |
Sugestii de utilizare si/sau precautii (Mentiuni legale) | Alcoolul dauneaza grav sanatatii. Consumati cu moderatie. Este interzisa vanzarea catre persoanele sub 18 ani. |
Opinii
Aceasta actiune necesita acceptarea cookie-urilor, conform GDPR